perjantai 6. syyskuuta 2013

Erilaiset mustikkamuffinit

Tämä muffinitaikina eroaa aikaisemmasta ohjeesta siten, että margariinin tilalla "rasva" saadaan kermasta ja öljystä. Lopputuloksena on erittäin pehmeät ja marjaisat muffinit. Tässä siis kokeilun tuloksena "erilaiset muffinit".



12 kpl meheviä muffineja

2,5 dl sokeria
2 kananmunaa
4 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl ruokakermaa
0, 5 dl rypsiöljyä

mustikoita

( vaniljasokeria )

Varkaa kananmunat ja sokeri keskenään kuohkeaksi seokseksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää munaseokseen. Sekoita vähitellen joukkoon myös rypsiöljy ja viimeisenä kerma. Sekoita reilusti mustikoita varovaisesti taikinaan.

paista kypsiksi (185- asteisessa uunissa)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti